Postet nga: etem arifi

Ish-deputeti Etem Arifi lirohet nga burgu

Ish-deputeti I Kuvendit të Kosovës, Etem Arifi nga Partia e Ashkalinjëve për Integrim është liruar nga burgu.

Pse beteja e fituar në Kushtetuese, e bëri pishman Lëvizjen Vetëvendosje – Pasojat dhe efektet juridike (1)

 

Gashi: Kuvendi duhet ta dijë cili deputet është dënuar ose jo

Kryeredaktori i KALLXO.com, Kreshnik Gashi, tha se Kuvendi është dashur të dijë që një deputet është dënuar me vendim të formës së prerë nga Gjykata Kushtetuese.

Kuvendi s`ka përgjigje se a do t’i kthej rrogat deputeti me mandat të paligjshëm, Etem Arifi

Deputeti i cili e rrëzoi - krijoi qeveri me votën e tij Etem Arifi, nga Partia e Ashkalinjëve për Integrim (PAI) ende figuron në listën ...

Dështon seanca ndaj deputetit Etem Arifi

Dështon të mbahet seanca e rigjykimit, ndaj deputetit Etem Arifi, për veprën penale ushtrim i ndikimit.

Deputeti që rrëzoi një Qeveri

Vota e tij ishte përcaktuese për qeverinë të cilës do t’i printe Avdullah Hoti. Por, pas gati shtatë muajsh që prej kur u formua ekzekutivi kosovar, ...

Gjykata Kushtetuese pranon përgjigjen nga Komisioni i Venecias lidhur me rastin e Etem Arifit

Më 2 dhjetor 2020, Gjykata Kushtetuese mbajti seancë dëgjimore lidhur me ankesën e grupit parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje për votën e deputetit Etem Arifit.

Deputeti i dënuar Etem Arifi e fshehu në formularin e KQZ-së dënimin

Vota e tij ishte përcaktuese për qeverinë të cilës do t’i printe Avdullah Hoti. Por, jo shumë kohë pas, votimi për formimin e ekzekutivit kosovar ...