Postet nga: Dodona

Visar Krusha merr detyrën e drejtorit të ‘Dodonës’

Dramaturgu Visar Krusha është zgjedhur drejtori i Teatrit të Qytetit të Prishtinës “Dodona”.

Teatri ‘Dodona’ sjell shfaqjen për fëmijë 'Princi i vogël'

Shfaqja me kukulla "Princi i vogël" do të jepet sot në dy termine, në 12:00 dhe në ora 13:00, në  Teatrin  ‘Dodona’ në Prishtinë.

Shfaqja me kukulla ‘Mustaqoshi Larosh’ nesër jepet në ‘Dodona’

Shfaqja që rrëfehen miqësinë e një vaze të vogël me maçokun e saj, jepet të shtunë më 28 shtator 2018, në dy termine në ora 12:00 dhe 13:00, në Teatrin ...

‘Mustaqoshi Larosh’ shfaqet nesër në Teatrin ‘Dodona’

Shfaqja ‘Mustaqoshi Larosh’ jepet nesër, e shtunë më 22 shtator 2019, në  Ora 12:00 dhe 13:00 në T. Q.P. “Dodona”.

Shfaqja ‘Prehëri i gjyshit’ nesër në Teatrin ‘Dodona’

Teatri i Qytetit të Prishtinës ‘Dodona” do të shfaq nesër, e shtunë 15 shtator 2018, shfaqjen me kukulla "Prehëri i gjyshit" të autores  Vesa Qena me regji të Melihate ...

'Kësulëkuqja' hap sezonin e ri artistik në 'Dodona'

Teatri i Qytetit të Prishtinës "Dodona" do të fillon sezonin e ri artistik nesër, më 8 shtator 2018, me shfaqjen "Kësulëkuqja" me regji të Melihate Qenës. Shfaqja ...

Teatri Dodona Sjell ‘Valentinin e Çmendur’

Të dashuruarit këto ditë po bëjnë plane si ta befasojnë partneren apo partnerin për natën e tyre të Shën Valentinit.