Postet nga: Dodona

Realiteti trans-gjinor në skenën e Teatrit Dodona

 

‘Dodona’ publikon repertorin për muajin janar

Teatri i Qytetit të Prishtinës “Dodona” ka publikuar repertorin e shfaqjeve që do të jepen gjatë muajit janar në këtë teatër.

Komedia ‘Mat‘ premierë në Teatrin  ‘Dodona’

Shfaqja ‘Mat” me tekst të Ag Apollonit dhe regji të Ben Apollonit jepet sot premierë  në Teatrin “Dodona” në Prishtinë.

Shfaqja me kukulla ‘Gjergj Elez Alia’ sot premierë në Teatrin ‘Dodona’

Shfaqja me kukulla për fëmijë “Gjer Elez Alia” me regji të Avdi Azemit dhe dramatizim të Hajrije Ibishit shfaqet sot, e shtunë, 21 dhjetor 2019,  premierë në Teatrin "Dodona" në ...

Shfaqja për fëmijë ‘Princeshat dhe Dragoi’ jepet nesër në TQP ‘Dodona’

Shfaqje me kukulla për fëmijë, ‘Princeshat dhe Dragoi’ me regji të Melihate Qena jepet nesër (e shtunë, 14 shtator 20198) në Teatrin e Qytetit të Prishtinës, “Dodona”

Shfaqja ‘Të martuarit e lumtur’ jepet sot në Teatrin ‘Dodona’

Teatri i Qytetit të Prishtinës “Dodona” shfaq sot në mbrëmje reprizën e shfaqjes  “Të martuarit e lumtur” me tekst të Pashtrik Brahaj dhe Zana Duraku.

‘Të martuarit e lumtur’ jepet sot në ‘Dodona’

Teatri i Qytetit të Prishtinës, “Dodona” shfaq sot në mbrëmje, në ora 21:00, reprizën e shfaqjes ‘Të martuarit e lumtur’, me regji të Zana Duraku.

Shfaqja 'Fabrika e kukullave’ rikthehet në teatrin Dodona

Teatri i Qytetit të Prishtinës  “Dodona” shfaq sot në mbrëmje duke filluar nga ora 21:00 reprizën e shfaqjes “Fabrika e kukullave”  nga Mentor Haliti dhe regji të Naser ...