Postet nga: Dodona

Shfaqja ‘Të martuarit e lumtur’ jepet sot në Teatrin ‘Dodona’

Teatri i Qytetit të Prishtinës “Dodona” shfaq sot në mbrëmje reprizën e shfaqjes  “Të martuarit e lumtur” me tekst të Pashtrik Brahaj dhe Zana Duraku.

‘Të martuarit e lumtur’ jepet sot në ‘Dodona’

Teatri i Qytetit të Prishtinës, “Dodona” shfaq sot në mbrëmje, në ora 21:00, reprizën e shfaqjes ‘Të martuarit e lumtur’, me regji të Zana Duraku.

Shfaqja 'Fabrika e kukullave’ rikthehet në teatrin Dodona

Teatri i Qytetit të Prishtinës  “Dodona” shfaq sot në mbrëmje duke filluar nga ora 21:00 reprizën e shfaqjes “Fabrika e kukullave”  nga Mentor Haliti dhe regji të Naser ...

Këndellja me vështirësi e skenës teatrore për fëmijë

Institucionet profesioniste teatrore kosovare kanë nisur ta marrin seriozisht inskenimin e shfaqjeve për fëmijë dhe të rinj.  Megjithatë numri i shfaqjeve të  realizuara për fëmijë dhe ...

Shfaqja për fëmijë ‘Dashuri në fund të detit’ premierë në Dodonë 

Teatri i Qytetit të Prishtinës, “Dodona” do të shfaqë të shtunën,  më 2 mars 2019, premierën e shfaqjes për fëmijë me kukulla "Dashuri në fund të detit” ...

‘Dashuritë e virgjëreshës Madalenë’ jepet sot premierë në Teatrin ‘Dodona’ 

Monodrama  “Dashuritë e virgjëreshës Madalenë" me tekst të Ridvan Dibrës dhe regji të Ben Apollonit jepet sot, më 4 shkurt 2019, premierë në Teatrin e Qytetit të Prishtinës “...

‘Dashuritë e virgjëreshës Madalenë’ javën tjetër në ‘Dodonë’

Në Teatrin "Dodona" në Prishtinë do të shfaqet në fillim të javës së ardhshme monodrama ‘Dashuritë e virgjëreshës Madalenë’ të autorit Ridvan Dibra.

Teatri ‘Dodona’ jep shfaqjen për fëmijë 'Mustaqoshi larosh'

Teatri i Qytetit të Prishtinës, “Dodona” do të shfaqë sot,  e shtunën, 12 janar 2019, shfaqjen me kukulla për fëmijë "Mustaqoshi larosh” me dramatizim dhe regji të Melihate ...