Postet nga: Artisti i Vetëm

“Artisti në thes të bërllokut”, grevë urie para Ministrisë së Kulturës (FOTO)

I mbështjell me thes të mbeturinave, kandidati për udhëheqës artistik të Teatrit Kombëtar të Kosovës, Sokol Plakolli po mban grevë urie para Ministrisë së ...

Shfaqja ‘Artisti i vetëm’ mbyll sot në mbrëmje festivalin ‘MonoAkt’

Monodrama "Artisti i vetëm" me tekst të Ralph Hammerthaler me regji dhe interpretim të Naim Berishës shfaqet sot në mbrëmje në Teatrin “Istref Begolli”, të Pejës ...

Monodrama ‘Artisti i vetëm’ jepet sot në Teatrin ‘Dodona’

Teatri i Qytetit të Prishtinës “Dodona” do të shfaq sot  monodramën "Artisti i vetëm”  me tekst të shkrimtarit gjerman Ralph Hammerthaler  dhe regji të Naim Brerishës.

‘Artisi i vetëm’ shfaqet në Teatrin Eksperimental të Tiranës

Monodrama  “Artisti i vetëm” me tekst të Ralph Hammerthaler dhe regji të Naim Berishës do të shfaqet të premten në Teatrin Kombëtar Eksperimental "Kujtim Spahivogli" në Tiranë.

Dramaturgu gjerman vjen në Prishtinë, ‘monitoron’ shfaqjen ‘Artisti i vetëm’

Shfaqja “Artisti i vetëm” me tekst të dramaturgut gjerman Ralph Hammerthaler dhe regji të Naim Berishës, do të shfaqet më 26 të këtij muaji në Teatrin e Qytetit ...

‘Aktori i vetëm’, shfaqja që korrespondon me fatin e artistit të sotëm kosovar

Monodrama “Aktori i vetëm”, e dhënë premierë të premten e kaluar në skenën e teatrit ‘AAB Faruk Begolli”, të kolegjit AAB në Prishtinës, solli në skenë ...