Postet nga: Dodona

Këndellja me vështirësi e skenës teatrore për fëmijë

Institucionet profesioniste teatrore kosovare kanë nisur ta marrin seriozisht inskenimin e shfaqjeve për fëmijë dhe të rinj.  Megjithatë numri i shfaqjeve të  realizuara për fëmijë dhe ...

Shfaqja për fëmijë ‘Dashuri në fund të detit’ premierë në Dodonë 

Teatri i Qytetit të Prishtinës, “Dodona” do të shfaqë të shtunën,  më 2 mars 2019, premierën e shfaqjes për fëmijë me kukulla "Dashuri në fund të detit” ...

‘Dashuritë e virgjëreshës Madalenë’ jepet sot premierë në Teatrin ‘Dodona’ 

Monodrama  “Dashuritë e virgjëreshës Madalenë" me tekst të Ridvan Dibrës dhe regji të Ben Apollonit jepet sot, më 4 shkurt 2019, premierë në Teatrin e Qytetit të Prishtinës “...

‘Dashuritë e virgjëreshës Madalenë’ javën tjetër në ‘Dodonë’

Në Teatrin "Dodona" në Prishtinë do të shfaqet në fillim të javës së ardhshme monodrama ‘Dashuritë e virgjëreshës Madalenë’ të autorit Ridvan Dibra.

Teatri ‘Dodona’ jep shfaqjen për fëmijë 'Mustaqoshi larosh'

Teatri i Qytetit të Prishtinës, “Dodona” do të shfaqë sot,  e shtunën, 12 janar 2019, shfaqjen me kukulla për fëmijë "Mustaqoshi larosh” me dramatizim dhe regji të Melihate ...

Dramaturgu gjerman vjen në Prishtinë, ‘monitoron’ shfaqjen ‘Artisti i vetëm’

Shfaqja “Artisti i vetëm” me tekst të dramaturgut gjerman Ralph Hammerthaler dhe regji të Naim Berishës, do të shfaqet më 26 të këtij muaji në Teatrin e Qytetit ...

Shfaqja me kukulla 'Minuku lozonjar' jepet nesër në Teatrin ‘Dodona’

Teatri i qytetit të Prishtinës, “Dodona” do të shfaq nesër, e shtunë, 3 nëntor 2018, shfaqjen me kukulla “Minuku lozonjar” me tekst të Samjuel Jakovljeviq -Marshak dhe regji të ...

Shfaqja ‘Qeni që nuk dinte të lehë’ jepet nesër në Teatrin ‘Dodona’

Shfaqja me kukulla "Qeni që nuk dinte të lehë", me tekst të Gianni Rodari dhe regji të Melihate Qenës, do të shfaqet nesër, më 13 tetor, 2018 në Teatrin e ...