Postet nga: Avdi Rizvanolli

Mungesa e të akuzuarit shtyn gjykimin për vjedhje në furrë të bukës në Gjakovë

Rasti për vjedhje grabitqare në furrën e bukës "Aroma" në Gjakovë, për të cilën akuzohet Safet Smajlaj, dështoi të mbahej sot në gjykatën ...

Gjakovë, pronari i furrës nuk kërkon kompensim nga i akuzuari për grabitje

L.H, pronar i një furre që ishte cak i grabitjes në Gjakovë, ka thënë se nuk dëshiron ta ndjekë penalisht të akuzuarin për këtë grabitje, ...

Gjakovë: Të akuzuarit për vjedhje të materialit ndërtimor në vlerë mbi 10 mijë euro do të ballafaqohen me dëshmitarë

Vëllezërit Saramand dhe Driton Cufa, të akuzuar për vjedhje të rëndë në bashkëkryerje, dolën sot para gjyqtares së rastit Diana Sina, për të ...

Të arrestuarit për grabitje sillen të prangosur para Gjykatës

Të pandehurit Genti Vatnikaj, Simon Pnishi, Jonson Pnishi dhe Bernard Nikollbibaj, duke vepruar në bashkëkryerje dyshohet se kanë grabitur shumën prej 2.500 euro të dëmtuarit Rron Krasniqi.

I akuzuari për drogë: Isha i dehur gjatë deklarimit në polici

I akuzuari për posedim të drogës i mohoi deklaratat e tij të dhëna në polici me arsyetimin se ka qenë i dehur.

Në gjykimin për drogë dëshmitarët mohojnë deklaratat e tyre

Në gjykimin kundër tetë të akuzuarve, ndër këta edhe babë e bir për mbajtje e shitje të substancave narkotike, sot dëshmuan dëshmitarët L. ...