Postet nga: Degradimi

Degradimi i Fadil Hoxhës në pozitë - Sindikata e quan vendim hakmarrës, Ahmetxhekaj thotë se nuk kishte ndikim në proces 

Shkumbin Ahmetxhekaj, drejtori i Radio Televizionit të Kosovës (RTK), e ka degraduar Fadil B. Hoxhën, kryetarin e Sindikatës së Pavarur të RTK-së për 5 shkallë, 9 muaj pasi ...

Jepet premiera e filmit ‘Run for Sharr’

Organizuar nga Fondacioni “Utalaya ” dhe Organizatës Botërore për Mbrojtjen e Natyrës (WWF Adria) është shfaqur sonte në Kino Armata në Prishtinë filmi dokumentar “Run for Sharr” (...

U dhanë mijëra euro për restaurim, degradohet monumenti i trashëgimisë në Vushtrri

Mijëra euro janë dhënë nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporti për restaurimin dhe konservimin e Urës së Gurit në Vushtrri.

Abelard Tahiri: Për katër muaj nën udhëheqjen e LVV-së, Kuvendi u degradua

Kryetari i Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike të Kosovës Abelard Tahiri ka vlerësuar se legjislatura aktuale është më e dobëta në historinë parlamentare të Kosovës.

Degradimi i kulturës përmes shkatërrimit të bibliotekave

Duke jetuar në një shoqëri në të cilën të lexosh shumë libra konsiderohesh “budalla” e të ndërtosh tempuj leximi “i çon paratë dëm”, rrënimi i ...

(FOTO) Pamja e Prishtinës së degraduar

Një nga rrugët e kryqytetit të Kosovës që të çon tek institucionet më të rëndësishme të vendit ka një pamje të mjerueshme.