Postet nga: darko tasiq

Kushtetuesja refuzon kërkesën e të dënuarit për masakrën në Krushë të Vogël

Gjykata Kushtetuese e Kosovës ka konsideruar të pabazuar kërkesën e Dejan A. Vasiq, mbojtës i të akuzuarit Darko Tasiq me pretendimin e shkeljes së të drejtave ...

I mbijetuari i masakrës së Krushës së Vogël: Kam pritur dënim me burgim të përjetshëm për Darko Tasiqin e jo veç 11 vite burg

Në dhjetor të vitit 2020, Darko Tasiqit Gjykata e Apelit e Kosovës dënimin prej 22 vitesh burgim për krime të luftës në Krushë të Vogël ia ka ...

Pas protestës së krushjanëve reagon Gjykata e Apelit

Banorë të Krushës së Madhe dhe të Vogël dhe familjarë të viktimave të luftës në këtë zonë protestuan sot para Gjykatës së Apelit pas uljes ...

Apeli ia përgjysmon dënimin të akuzuarit për masakrën në Krushë të Vogël

Të dënuarit me 22 vite burgim për krime të luftës në Krushë të Vogël i është ulur dënimi nga Gjykata e Apelit.

Dëshmitë e gazetarit britanik për masakrën e Krushës së Vogël ndihmojnë drejtësinë

Gazetari britanik John Sweeney gjeti prova për një masakër të kryer në Kosovë në vitin 1999, të cilat u përdorën në gjyqin e zyrtarëve të lartë ...

Cilat dëshmi i mori për bazë Gjykata e Prizrenit që dënoi me 22 vite burg Darko Tasiqin?

Gjykata e Prizrenit e ka gjetur fajtor për krime lufte ndaj popullatës civile shqiptare në Krushë të Vogël të akuzuarin Darko Tasiq dhe e ka dënuar ...

I dënuar me 22 vjet burg për krime lufte në Krushë, Darko Tasiq dërgohet në Burgun e Sigurisë së Lartë

I dënuar me 22 vjet burgim për krime lufte ndaj civilëve shqiptarë në Krushë të Vogël, Darko Tasiq nga Gjykata e Prizrenit është dërguar në Burgun ...

Fundi i gjykimit për krime lufte në Krushë të Vogël