Postet nga: çerdhe publike

Gjashtë punëtorë të infektuar me coronavirus, mbyllet çerdhja në Fushë-Kosovë

Komuna e Fushë-Kosovës ka njoftuar prindërit që i kanë fëmijët e tyre në çerdhen publike “Gëzimi Ynë”  në këtë qytet se çerdhja do ...

Haskuka reagon pas debatit “Jeta në Komunë”: Kam premtuar katër çerdhe në komunën e Prizrenit dhe katër do t’i realizoj

Kryetari i komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka, ka reaguar ndaj lajmeve të publikuara në media pas serisë së debateve "Jeta në Komunë" ku ishte i ftuar Haskuka.

Mbyllet një çerdhe në Fushë Kosovë, disa punëtorë rezultojnë me COVID-19

Komuna e Fushë Kosovës ka njoftuar për mbylljen e përkohshme të çerdhes publike "Gëzimi Ynë", pasi një pjesë e stafit rezultuan pozitivë më virusin COVID-19.

Fillon procesi edukativ në çerdhen publike “Xhevë Lladrovci” në Klinë

Sot ka filluar procesi edukativ në çerdhen publike “Xhevë Lladrovci”në Klinë.

Prizren, hapet konkurs për 24 pozita të lira pune për çerdhen e parë publike

Komuna e Prizrenit ka hapur konkursin 24 vende të lira pune për çerdhen e parë publike.

Prizren: Fillon regjistrimi i fëmijëve në çerdhen e parë publike në këtë Komunë

Komuna e Prizren, e cila është komuna e dytë më e madhe në Kosovë për nga numri i banorëve, për herë të parë është bërë me ç...

Nga nesër hapet konkursi për regjistrimin e fëmijëve në çerdhe publike

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se konkursi për regjistrimin e fëmijëve në çerdhet publike hapet nesër, më 22 qershor.