Postet nga: bursa

Studentët protestojnë kundër vendimit të MAShT-it për bursa

 

28 vajza kosovare do të studiojnë për inxhinieri elektroteknike në ShBA

Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka ka njoftuar se 28 vajza nga Kosova kanë arritur në Iowa të ShBA-së për të studiuar në fushën e inxhinierisë elektroteknike.

Ambasada e Francës dhe Qeveria e Kosovës, thirrje për bursa në Francë

Ambasada e Francës në Kosovë si dhe Qeveria e Kosovës në bashkëfinancim me Francën kanë hapur thirrjen për aplikim në bursa universitare në Francë.

Publikohen listat e studentëve që kanë fituar bursë në UP

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, në mbledhjen e mbajtur më datë 7 mars të këtij viti, mori vendim për ndarjen e bursave universitare.

Presidenti Thaçi suksesin e bursisteve në fushën e energjisë e lidh me dialogun Kosovë - Serbi

Është mbajtur konferenca “Women in Energy Scholarship Program”, e organizuar nga Korporata e Sfidës së Mijëvjeçarit, në të cilën u ndanë 1 milion euro për 25 bursa ...

‘Bursa e Prishtinës’, zgjidhje për zhvillim ekonomik

Tregjet financiare kryesisht reflektojnë performancën e kompanive që janë të listuara në bursë. Për më tepër, funksionimi i tregjeve financiare dhe besueshmëria e tyre varet nga ...

Apple trazon bursat evropiane

Aksionet në bursat evropiane shënuan rënie, pasi kompania amerikane teknologjike, Apple, publikoi një paralajmërim të parë në këto 12 vjetët e fundit në lidhje me të ...

Ministria e Arsimit miraton bursat për nxënësit e Gjimnazit të Specializuar Matematikor

Ministria e Arsimit ka miratuar kërkesën e nxënësve të Gjimnazit të Specializuar Matematikor, për marrë bursa.