Postet nga: Bordet

Standardi i ri i punësimeve nën arsyetimin e ‘emërimeve’

Me ardhjen në pushtet të Qeverisë së Lëvizjes Vetëvendosje dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës, tashmë në detyrë, shumë kontrata të dyshimta e vendime të jashtëligjshme të ...

Dëshmi se si qeveria e politizoi bordin e Ibër-Lepencit

Qeveria e Kosovës e ka larguar në mënyrë të dyshimtë dhe pa asnjë sqarim Naim Gashin nga bordi i Ibër-Lepencit të emëruar një javë më parë ...

Qeveria ndërron një anëtar të bordit të “Ibër Lepencit”

Qeveria ka marrë vendim që të ndryshoj njërin nga antarët e bordit të ndërrmarjes publike “Ibër Lepenc” me propozimin e zyrës së kryeministrit.

Dokument: Pozitat që mbajti këshilltari i dyshuar si agjent falë Hashim Thaçit

Ditët e fundit, opinion i Kosovës u trondit kur Branislav Nikoliq u shkarkua nga Presidenti Thaçi pas raportimeve në media se ai ishte cilësuar 10 vite më ...

Qeveria emëron bordet e 7 ndërmarrjeve, i mban emrat ‘nën dry’

Shtatë ndërmarrje publike janë bërë me bordet e tyre të kompletuara pasi propozimet e bëra janë miratuar nga qeveria e Kosovës në mbledhjen e mbajtur sot.

Qeveria emëron një anëtar bordi në Lotarinë e Kosovës

Qeveria e Kosovës ka emëruar Avyl Lecin anëtar të bordit menaxhues të Lotarisë së Kosovës, pasi që një nga anëtarët e deritanishëm ka ...

Procedohet në Kuvend projektligji për Efiçencë të Energjisë

Në mbledhjen e radhës, Qeveria e Republikës së Kosovës ka miratuar vendimin për dërgimin në Kuvendin e Kosovës të Projektligjit për Efiçencë ...

Kapja e Shtetit Vazhdoi me Politizimin e Bordeve

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, e ka nisur vitin 2016 duke deklaruar se në Kosovë është e pamundur të emërohen persona jopolitikë nëpër borde. Arsyetimi i tij ...