Postet nga: Bizneset

Ambasada e Çekisë Ndihmon Bizneset

Ambasada e Çekisë promovoi sot një platformë online nga e cila bizneset e vogla dhe të mesme mund të shkarkojnë biznes- planet.

610 Biznese më Pak në Gjysmën e parë 2017

Numri i bizneseve të reja në Kosovë ka shënuar rënie për dy tremujorët e parë të vitit 2017, me 610 ndërmarrje të reja më pak, krahasuar me ...

Haradinaj Thotë se Bizneset do ta Kenë Partnere Qeverinë

Kryeministri Ramush Haradinaj priti sot përfaqësues të Rrjetit të Bizneseve Kosovare në Zvicër.

Të Lidhur për Tregtinë

Tregtia vazhdon të jetë sektori më i përhapur në afarizimin biznesor në vend.

Ndihma Gjermane për më Pak Emigrantë

Kur u nënshkrua në qershor të vitit të kaluar projekti për ndihmë bizneseve të vogla i mbështetur nga Qeveria e Gjermanisë, Ministria e Punës dhe Mirë...

Bizneset të Kënaqura me Grantet nga Komuna

Bizneset të Kënaqura me Grantet nga Komuna

Qumështorja “Gexha” që përfitoi nga subvencionet e vitit të kaluar, sipas pronarit të saj shtoi kapacitetet.

Bizneset e Grave pa Subvencione

Vetëm 25 gra kanë të regjistruar pronë në Komunën e Kllokotit dhe si rrjedhojë komuna ka vetëm 9 biznese të regjistruara në emër të grave.

Përgatitjet e Ceremonisë së Inaugurimit në Fotografi

Të gjitha bizneset në rrugët "Qamil Hoxha" dhe "Rexhep Luci" nesër që nga mëngjesi e deri në përfundim të ceremonisë së inaugurimit të presidentit Hashim Thaç...