Postet nga: besnik tahiri

Nënshkruhet Kongresi i parë Kombëtar i Autoriteteve Lokale Kosovë- Shqipëri

Gjatë ditës së sotme Zëvendëskryeministri i Parë i Republikës Kosovës, Besnik Tahiri, është takuar në Tiranë me Ministrin e Punëve të Brendshme të Shqipë...

Besnik Tahiri i fton gastronomët për kafe në zyrën e tij në Qeveri

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Besnik Tahiri, ka reaguar pas deklaratës së Shoqatës të Gastronomëve se nuk do u shërbejnë më në kafene, bare dhe ...

Besnik Tahiri anulon vizitën zyrtare në Turqi pas zhvillimeve të fundit në Kosovë

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Besnik Tahiri, për shkak të zhvillimeve të fundit politike në vend, ka anuluar vizitën në Turqi.

Besnik Tahiri: Në qeverinë tonë nuk ka punësim me të njohshëm

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Besnik Tahiri  në seancën plenare të Kuvendit të Kosovës me të vetmen pikë të rendit të ditës, raportimi i kryeministrit, Avdullah ...

Zëvendëskryeministri Tahiri: Intervenimi në OVL UÇK i gabuar dhe nxituar

Zëvendëskryeministri i Kosovës ,Besnik Tahiri, tha se intervenimi në shoqatën e Veteranëve të  UÇK-së, ishte i gabuar dhe nxituar.

Tahiri merr mbështetjen e Bankës Botërore për reforma në administratë

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Besnik Tahiri, po qëndron për vizitë zyrtare në Vjenë, ku është takuar me Linda Van Gelder, Drejtoreshë e Bankës Botërore ...

Besnik Tahiri: Kemi përkrahjen e plotë të Parlamentit Evropian për liberalizimin e vizave

Zëvendëskryeministri i Kosovës nga radhët e AAK-së, Besnik Tahiri, ka njoftuar se Parlamenti Evropain e përkrahë Kosovën për liberalizim të vizave.

Tërheqja e 10% të mjeteve nga Trusti pritet të bëhet online

Zëvendëskryeministri Besnik Tahiri ka vizituar Trustin Pensional të Kosovës dhe është  bërë të ditur se nëse miratohet ligji për tërheqjen e 10% nga Trusti ...