Postet nga: Besim dhe Blerim Maloku

Vrasja e dy vëllezërve në Malishevë - Eksperti: Armët që i janë nënshtruar ekspertizës nuk përputhen me shenjat e gëzhojave

Në gjykimin për vrasjen e dy vëllezërve në Malishevë, sot dëshmoi eksperti i balistikes Ilir Kukaj.

Shtyhet aktgjykimi për vrasjen e dy vëllezërve në Malishevë

Gjykata e Gjakovës nuk arriti që sot të shpallë vendim ndaj të akuzuarve lidhur me vrasjen e dyfishtë në Malishevë.

Gjykimi për vrasjen e vëllezërve në Malishevë drejt fundit, avokatja thumbon prokurorin

Në rastin e vrasjes së pjesëtarit të FSK-së Shani Maloku dhe vëllait të tij Bahri Maloku, u dha fjala përfundimtare.

Prokurori kërkon sqarime për rastin e vrasjes e pjesëtarit të FSK-së

Fjala përfundimtare në gjykimin për vrasjen e pjesëtarit të FSK-së, Shani Maloku dhe vëllait të tij, Bahri Maloku, ka dështuar të ipet para gjykatës.

Prokurori i shkarkuar propozohet si dëshmitar në gjykimin e për vrasjen e dy vëllezërve në Malishevë

Në gjykimin e të akuzuarve Besim dhe Blerim Maloku për vrasjen e dyfishtë në fshatin Plloqicë të Malishevës, sot në gjykatën e Gjakovës ishte planifikuar që ...

Eksperti i balistikës përshkruan plumbat që vranë dy vëllezërit në Malishevë

Dhjetë gëzhoja që ishin shkaktar të vdekjes së dy vëllezërve në Malishevë u ekzaminuan hollësishëm nga një ekspert në gykatë.

Arma që vrau vëllezërit në Malishevë ende e paidentifikuar

Në gjykimin e të akuzuarve Besim dhe Blerim Maloku për vrasjen e dyfishtë në fshatin Plloqicë të Malishevës, sot në gjykatën e Gjakovës u dëgjua ...

Gruaja e ish-sigurimit të Hashim Thaçit: Vrasja e burrit nuk ishte politike

Afërdita Maloku, gruaja e Shani Malokut, pjesëtar i FSK-së dhe ish- sigurim i Hashim Thaçit që u vra nën Plloqicë të Malishevës në vitin 2018, tha ...