Postet nga: Besian Mustafa

Ministri Mustafa: Qeveria qëndron prapa vendimit të për t'i subvencionuar stoqet e produkteve të qumështit

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa ka njoftuar se qeveria qëndron prapa vendimit të për t'i subvencionuar stoqet e produkteve të qumështit që ...

Prodhuesit e mjedrave i ankohen ministrit Besian Mustafa

Ministri i Bujqësisë, Besian Mustafa dhe Shoqata Nacionale e Mjedrave “Mjedra e Kosovës” në një takim të përbashkët kanë vendosur që fermerët të cilët  ...

Besian Mustafa: Nuk fitojmë fonde për bujqësi nga BE-ja për shkak se nuk kemi akreditim

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa, përballë Jeta Xharrës ka folur lidhur me mungesën e akreditimit që i ka përjashtuar nga marrrja ...

Mustafa: Asnjë bujk nuk ka ardhur me fakte për keqpërdorim të granteve

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa, përballë Jeta Xharrës ka folur për akuzat që vijnë nga bujqit për keqpërdorim të granteve.

Besian Mustafa: Kosova i vetmi vend që kompenson dëmet në kultura bujqësore

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa, në intervistë përballë Jeta Xharrës ka thënë se për të zhvilluar bujqësinë është rritur buxheti ...

Ministri Mustafa: Qumështi derdhet sepse jemi treg i lirë, nuk mund t'i mbyllim kufijtë

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa, në intervistë për KALLXO.com ka thënë se në këto vite është rritur prodhimi kurse derdhja e ...

Besian Mustafa për vrasjen e babait: I mbijetoi luftës, u vra pas luftës

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa, përballë Jeta Xharrës, ka folur për vrasjen e babait të tij, Xhemajl Mustafës.

Besian Mustafa përballë Jeta Xharrës - LIVE

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa, në një intervistë për KALLXO.com jep një rrëfim lidhur me vrasjen e babait të tij, Xhemajl Mustafë...