Intervistë: Besian Mustafa. Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com

Besian Mustafa përballë Jeta Xharrës - LIVE

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa, në një intervistë për KALLXO.com jep një rrëfim lidhur me vrasjen e babait të tij, Xhemajl Mustafës, zyrtar i lartë i LDK-së, i ekzekutuar 20 vjet më parë në Prishtinë.

Ai flet për dyshimet dhe jep detaje të ngjarjes.

Gjithashtu, Besian Mustafa tregon nëse Gjykata Speciale po merret me rastin e babait të tij.

Përballë Jeta Xharrës, ministri Besian Mustafa flet edhe për subvencionet dhe grantet që i jep Ministria e Bujqësisë.