Postet nga: Besian Mustafa

VIDEO: Vendimi i Arban Abrashit nuk respektohet nga Agim Veliu dhe Besian Mustafa

Ditë me parë ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi, ka ndaluar me një vendim të gjitha reklamat e vendosura në autostradat e Kosovës.

Nga 10 marsi, të gjithë ata që kanë kafshë shoqëruese obligohen t’i regjistrojnë ato

Të gjithë ata që kanë kafshë shoqëruese janë të obliguar që t’i identifikojnë dhe regjistrojnë ato tek autoritetet përkatëse nga data 10 mars e këtij viti.

Një ditë pas arrestimeve, ambasadori gjerman viziton ministrin e Bujqësisë, Besian Mustafa

Një ditë pasi Prokuroria dhe Policia arrestuan 12 të dyshuar për keqpërdorime me subenvione në Ministrinë e Bujqësisë, ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde, është takuar me ...

Besian Mustafa: Kur tallesh me votuesin, një ditë vie fatura politike për ta paguar

Kandidati për deputet të LDK-së dhe ministri në detyrë i bujqësisë, Besian Mustafa ka publikuar një letër të gjatë në të cilën ai ka treguar pë...

Besian Mustafa: Termocentraleve do t’u bëjmë analizë nëse duhet t’i mbyllim

Në #DebatPernime, kandidati për deputet, Besian Mustafa dha zotimet e tij dhe të LDK-së energjinë, bujqësinë e ambientin.

Mustafa: Do ta mbulojmë 90 për qind polisën e sigurimit për bujqit

Kandidati për deputet, Besian Mustafa, në #DebatPernime, ka dhënë zotimet e tij dhe të LDK-së energjinë, bujqësinë e ambientin.

Besian Mustafa: Për 4 vjet do ta rrisim sipërfaqen e tokave të përfshira me ujitje nga 20 mijë në 40 mijë hektarë

Në #DebatPernime, kandidati për deputet, Besian Mustafa dha zotimet e tij dhe të LDK-së për energjinë, bujqësinë e ambientin.

Ministri Mustafa: Qeveria qëndron prapa vendimit të për t'i subvencionuar stoqet e produkteve të qumështit

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa ka njoftuar se qeveria qëndron prapa vendimit të për t'i subvencionuar stoqet e produkteve të qumështit që ...