Postet nga: Barnat

Kthehet në Rigjykim Rasti i Zyrtarëve për Banderolat e Ilaçeve

Gjykata e Apelit ktheu në rigjykim rastin e zyrtarëve të Agjencisë së Produkteve Medicinale.

Spitalet pa Barna

Institucionet publike shëndetësore vazhdojnë të përballen me mungesë barnash nga lista esenciale, si dhe të materialit shpenzues të nevojshëm për trajtimin e pacientëve.

Barna me Afat të Skaduar Konfiskohen në Deçan

Në një barnatore në Deçan, sipas raportit të policisë, janë konfiskuar një sasi e barnave që ose nuk kishin banderola, ose ishin me afat të skaduar.

Konfiskohen Barna pa Banderola

Mbi 1 mijë euro vlerë të barnave janë konfiskuar në dy barnatore të Prizrenit për shkak se nuk kanë pasur banderolë.

Auditori: Vonesa për Furnizim me Barna

Në raportin e auditimit për vitin 2016 auditori thotë se ka pasur vazhdimisht vonesa në adresimin e kërkesave për furnizim me barna.

Dy Muaj Pa Disa nga Barnat për të Sëmurët me Kancer

Dy Muaj Pa Disa nga Barnat për të Sëmurët me Kancer

Në klinikat e onkologjisë dhe ortopedisë në Prishtinë janë duke munguar disa nga barnat.

Debat Rreth Provave në Gjykimin për Barnat

Trupi gjykues në seancën e sotme bëri administrimin e provave në gjykimin ku të akuzuar janë tre ish-zyrtarë të Agjencisë Kosovare për Produkte Medicinale (AKPM ) dhe drejtori ...

Barnat Serbe me Regjistrim të Falsifikuar

Mbi 200 produkte farmaceutike të prodhuara nga fabrikat serbe “Jugoremedia”, “Hemofarm” dhe “Zdravlje”,  janë regjistruar në Kosovë me dokumentacion që besohet të jetë i falsifikuar.