Postet nga: banderolat

Dënohen me nga 6 muaj burg për lëshimin e mbi 435 mijë banderolave për barna

Gjykata e Prishtinës ka gjetur fajtorë Ilir Dushin dhe Bersan Kolgeci, të cilët akuzohen për veprën penale keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar

Gjykimi për banderola, dy prej të akuzuarve mbrohen në heshtje

Në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur seancë gjyqësore në rastin e Ilir Dushit, drejtor ekzekutiv i Agjencisë Kosovare për Produkte dhe Pajisje Medicinale, si dhe ish-zyrtarë...

Dënohen Zyrtarët për Banderolat e Ilaçeve

Dy zyrtarë të Agjencisë së Kosovës për Produkte dhe Pajisje Medicinale Bersan Kolgeci e Ilir Dushi janë dënuar sot nga Gjykata Themelore në Prishtinë.

Miellit do t’i Vendosen Banderola

Kryeministri Ramush Haradinaj takoi sot përfaqësues të Shoqatës së Prodhuesve të Miellit, me të cilët, sipas një komunikate të lëshuar nga Zyra e Kryeministrit, bisedoi ...

Kthehet në Rigjykim Rasti i Zyrtarëve për Banderolat e Ilaçeve

Gjykata e Apelit ktheu në rigjykim rastin e zyrtarëve të Agjencisë së Produkteve Medicinale.

Konfiskohen Barna pa Banderola

Mbi 1 mijë euro vlerë të barnave janë konfiskuar në dy barnatore të Prizrenit për shkak se nuk kanë pasur banderolë.

Kontroll në Gjakovë për Barna pa Banderola

Një qytetar raportoi në KALLXO.com për kontrollin e një barnatoreje nga Dogana e Kosovës për barna pa afat dhe pa banderola.