Postet nga: Baleti Kombëtar

Shpallet konkursi për drejtor të Baletit Kombëtar të Kosovës

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka shpallur konkurs për zgjedhjen e drejtorit të Baletit Kombëtar të Kosovës.

Baleti Kombëtar i Kosovës pjesë e performancës në ‘The Nutshell’

Baleti Kombëtar i Kosovës do të jetë pjesë e Mistletoe Cast në “The Nutshell” që do të transmetohet nga "Mannakin Theater and Dance" në mbarë botën live-stream ...

Baleti Kombëtar nis sot transmetimin e shfaqjeve në Facebook 

Baleti Kombëtar i Kosovës nis sot transmetimin e shfaqjeve nëpërmjet formatit livestream në Facebook. 

Baleti ‘Pristine Conditions’ shfaqet sot në skenën e Baletit Kombëtar

Baleti Kombëtar i Kosovës shfaq sot në mbrëmje reprizën e baletit “Pristine Conditions” me koreografi të Arthur Kuggeleyn.

AKK rrëzon zgjedhjen e Sinan Kajtazit drejtor të Baletit Kombëtar

Balerini Sinan Kajtazi nuk do të marrë pozitën e drejtorit të Baletit Kombëtare të Kosovës. Ai ka dhënë dorëheqje nga pozita u.d. d. së ...

'O. Taka' e Sinan Kajtazit përfundon në Komisionin e MKRS-së për Parandalimin e Konfliktit të Interesit

Solisti i Trupës së Baletit Kombëtar të Kosovës, Sinan Kajtazi ka qenë pjesë e takimit ku është vendosur për fatin e projektit të tij. Kolegët ...

Baleti i Kosovës nis turne artistik nëpër qytete të Finlandës

Baleti Kombëtar i Kosovës do të shfaq sot në mbrëmje,në  Tampere të Finlandës baletin “Një legjendë për dashurinë” me koreografi të Pullumb Agalliut.