Postet nga: autostrada e dukagjinit

Lekaj: Largimi i Qeverisë nuk e ndalë projektin për Autostradën e Dukagjinit

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit, Pal Lekaj ka thënë se Autostrada e Dukagjinit ka kohë që ka marrë rrjedhën e jetësimit të saj dhe tashmë fati ...

Deputeti ia propozon Qeverisë 10 investime në Dukagjin në vend të autostradës

Ndërtimi i autostradës së Dukagjinit pritet të ketë një kosto prej rreth 1 miliard euro.

Kadri Veseli kërkon 'të dëgjohet zëri' i atyre që kundërshtojnë versionin e Pal Lekajt për autostradën e Dukagjinit

Kryeparlamentari Kadri Veseli ka thënë që shqetësimet e qytetarëve për trasenë e Autostradës së Dukagjinit, nuk duhet të lihen anash.

Deputetët debatojnë për 'Autostradën e Dukagjinit'

Deputetët e Kuvendit të Kosovës, nga pozita dhe opozita kanë debatuar lidhur me ndërtimin e 'Autostradës së Dukagjinit'.

Autostrada që nuk po 'pajton' Ministrinë me Rahovecin

Autostrada e Dukagjinit, e cila pritet t’i kushtojë buxhetit të Kosovës rreth 1 miliard euro, nuk është mirëpritur nga banorët e Rahovecit, me arsyetimin se dëmton ...

Rahovec, 3 mijë nënshkrime për dy ditë për ta kundërshtuar ‘Autostradën e Dukagjinit’

Banorët e komunës së Rahovecit kanë arritur të mbledhin mbi 3000 nënshkrime për dy ditë, për të kundërshtuar Variantin 6 të ndërtimit të “Autostradës ...

Pal Lekaj: Gjobën ndaj 'Bechtel & Enka'-s do e paguajmë deri në qershor

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit, Pal Lekaj, para Komisionit për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal, tha së e gjithë gjoba e koncersiumit turk 'Bechtel-Enka' do ...

Mbahet dëgjim publik për ‘Autostradën e Dukagjinit’ në Rahovec