Postet nga: ATK

BIRN dhe D+ publikojnë raportin e monitorimit të Administratës Tatimore të Kosovës

Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese (BIRN Kosova), në bashkëpunim me Democracy Plus (D +), të përkrahur nga Ambasada e Britanisë së Madhe në Prishtinë, kanë publikuar raportin e monitorimit ...

BIRN dhe D+ publikojnë raportin nga monitorimi i ATK-së

Demokracia Plus (D+) dhe Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese (BIRN Kosova), me përkrahje të Ambasadës së Britanisë së Madhe në Prishtinë, organizojnë tryezën për Integritetin në ...

ATK konfiskon 500 mijë euro nga tatimpaguesit borxhlinj

Administrata Tatimore e Kosovës gjatë kësaj javë ka zhvilluar aksione në lokacione të ndryshme për konfiskimin e pasurisë së tatimpaguesve borxhlinj.

Arrestohet i dyshuari për shmangie tatimi

Policia e Kosovës ka arrestuar një person të dyshuar për shmangie nga tatimi.

Inspektori i ATK largohet nga puna pasi mori 300 euro

I dënuari me gjashtë muaj burgim për marrje ryshfeti, inspektori i ATK-së, Lavdim Rexhepi është larguar përfundimisht nga puna me vendim të Administratës Tatimore të Kosovë...

Inspektori i ATK-së i dënuar për korrupsion largohet nga puna

Një inspektor i Administratës Tatimore të Kosovës, është larguar nga puna pasi është dënuar për korrupsion.

Skandali i drejtorit të ATK-së në Gjakovë, deklaron publikisht se ndihet krenar që është pjesë e LDK-së

Drejtori i Administratës Tatimore në Gjakovë, Lazar Ramaja publikisht ka deklaruar se është pjesë e Lidhjes Demokratike të Kosovës.

ATK konfiskon mall e pasuri në vlerë mbi 183 mijë euro

Administrata Tatimore e Kosovës gjatë ditës së djeshme ka zhvilluar aksion për konfiskimin e pasurisë së tatimpaguesve, të cilët nuk kanë përmbush kërkesat ligjore ...