Postet nga: ATK

Familjarja e këshilltares së Haradinajt punësohet inspektore në ATK

Herolinda Reshitaj Selimaj, familjare e Albena Reshitaj, këshilltare e kryeministrit, është në mesin e 20 personave të punësuar si inspektorë tatimor në Administratën Tatimore të Kosovës.

Hulumtimi i ‘Jeta në Kosovë’, aktakuzë për vjedhjen e organizuar tatimore

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë ndaj Safet Krasniqit, ish-ushtruesit të detyrës së drejtorit të Njësisë së Hetimeve Tatimore  dhe të Inteligjencës në Administratën ...

EKSKLUZIVE: Pamje nga kontrolli te biznesi i familjarit të zyrtarit të ATK-së

 

ATK u konfiskon pasurinë 136 borxhlinjve

Administrata Tatimore e Kosovës ka thënë se vetëm këtë vit u ka konfiskuar pasurinë 136 personave dhe bizneseve të cilët nuk kanë paguar taksat.

Pas raportimit të KALLXO.com, zyrtarit të ATK-së i shqiptohet masë disiplinore

Gjatë muajit korrik të vitit 2019, inspektorët e Administratës Tatimore të Kosovës (ATK) kishin zhvilluar një kontroll në një biznes në Hajvali.

BIRN dhe D+ publikojnë raportin e monitorimit të Administratës Tatimore të Kosovës

Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese (BIRN Kosova), në bashkëpunim me Democracy Plus (D +), të përkrahur nga Ambasada e Britanisë së Madhe në Prishtinë, kanë publikuar raportin e monitorimit ...

BIRN dhe D+ publikojnë raportin nga monitorimi i ATK-së

Demokracia Plus (D+) dhe Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese (BIRN Kosova), me përkrahje të Ambasadës së Britanisë së Madhe në Prishtinë, organizojnë tryezën për Integritetin në ...

Skandal:Biznesi i diskotekave të Prishtinës zihen duke shmangur tatime

Pas raportimit të KALLXO.com, Administrata Tatimore e Kosovës mbrëmë ka zhvilluar një aksion të gjerë me qëllim të verifikimit të lëshimit të kuponëve fiskalë ...