Postet nga: ATK

Deklarohet i pafajshëm zyrtari i Administratës Tatimore të Kosovës

Sot në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur seanca ndaj zyrtarit të Administratës Tatimore të Kosovës, Safet Krasniqi, i cili po akuzohet se në pozitën e ...

VIDEO: Kontrolli tatimor te biznesi ku u gjetën ‘Plazma’ të kontrabanduara

 

Administrata Tatimore të Kosovës mbush 20 vjet

 

Raportimi nga KALLXO.com, ATK gjen parregullsi në kafenetë e Podujevës 

 

Pas raportimit në KALLXO.com ATK gjen parregullsi në një piceri të Vushtrrisë

Një informacion i qytetarit në KALLXO.com, se një nga piceritë në komunën e Vushtrrisë nuk po lëshonte kuponë fiskal dhe po i shmangej detyrimeve tatimore ka bë...

Drejtori i ATK-së flet për mosshkarkimin e zyrtarit me aktakuzë për korrupsion

Administrata Tatimore e Kosovës ka mbajtur konferencë për media në të cilën ka shpalosur rezultatet e punës gjatë vitit 2019 dhe objektivat dhe sfidat për periudhë...

ATK nuk e pezullon nga puna zyrtarin me aktakuzë për korrupsion

Po behën një muaj nga dita kur Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur aktakuzë kundër udhëheqësit të inteligjencës në Administratën ...

ATK 2020-n e nis së bashku me FMN-në për reformë

Përmes njoftimit, Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) bën të ditur se misioni aktual, i cili po qëndron në ATK nga sot deri me 21 Janar 2020, ka në ...