Postet nga: arratisja nga QKUK-ja

Zhvillime të reja në gjykimin 'për arratisjen' e Lushtakut nga QKUK

Seanca gjyqësore ndaj Sami Lushtakut dhe 22 të akuzuarve të tjerë në rastin e “Arratisjes nga QKUK-ja” është ndërprerë përreth 20 minuta.

Rashit Qalaj përballë Sami Lushtakut në rastin e arratisjes nga QKUK-ja

Drejtori aktual i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj sot pritet që të dëshmojë në gjykimin ndaj Sami Lushtakut për rastin e arratisjes nga QKUK-ja në kohën ...

Gruaja e Sami Lushtakut deklarohet fajtore në rastin e 'Arratisjes nga QKUK-ja'

E ulur në bankën e të akuzuarve përkrah Sami Lushtakut, i akuzuar për arratisjen nga QKUK-ja gjatë kohës sa po gjykohej për krime lufte, Myrvete ...

Gjykata vendos në rastin e arratisjes së Lushtakut dhe të tjerëve nga QKUK-ja

Gjykata Themelore e Prishtinës ka refuzuar kërkesat për hedhje të aktakuzës dhe kundërshtim të provave në rastin arratisjes nga QKUK-ja.

Kundërshtohet Aktakuza në Gjykimin e Lushtakut

Në seancën e sotme të gjykimit të Sami Lushtakut dhe 23 personave tjerë për arratisjen nga QKUK-ja, është kundërshtuar aktakuza nga shumica e të akuzuarve dhe mbrojtësve ...

Sami Lushtaku edhe sot në Gjykatë për Arratisjen nga QKUK-ja

Sami Lushtaku, por edhe 23 persona tjerë do të përballen sot përsëri me gjyqin në lidhje me aktakuzën për arratisjen nga QKUK-ja.

Sot Sami Lushtaku në Gjykatë për Ikjen nga QKUK-ja

Edhe sot është paraparë të zhvillohet seanca e gjykimit kundër të akuzuarve në lidhje me ikjen e Sami Lushtakut nga QKUK-ja.

Përpjekja e Tretë për Nisjen e Gjykimit rreth Arratisjes së Lushtakut nga QKUK-ja

Sami Lushtaku dhe 23 të akuzuar tjerë pritet që të dalin sot para gjykatës në lidhje me arratisjen nga QKUK-ja.