Postet nga: ardian gola

Komisioni për Arsim pritet t'i mbajë tri diskutime publike për Projektligjin për Agjencinë e Akreditimit

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport në mbledhjen e sotme vendosi që të mos formojë grupe punues për shqyrtimin e dy projektligjeve, por të ...

Nagavci: Do të garantoj që askush të mos ndërhyjë në Agjencinë e Kosovës për Akreditim

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci tha se e kanë vendosur si prioritet qeverisës mbështetjen për Agjencinë e Kosovës për Akreditim.

Komisioni për Arsim e dërgon në Kuvend projektligjin për Agjencinë për Akreditim të Kosovës

Më 7 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstentim, Komisioni për Arsim në tentativën e dytë e ka miratuar në parim Projektligjin për Agjencinë për ...

Përplasje në Komisionin ku po raportonte ministrja e Arsimit - VIDEO

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci ka raportuar sot para anëtarëve të Komisionit për Arsim.

EdGuard: Largimi i mediave nga ana e Komisionit për Arsim, s’është demokratike

Organizata jo-qeveritare për arsim “Instituti EdGuard”, ka reaguar pasi Komisioni Parlamentar për Arsim sot përjashtoi mediat nga raportimi i ministres së Arsimit, Arbërie Nagavci.

Profesori Ardian Gola i bashkohet Lëvizjes Vetëvendosje

Profesori universitar, Ardian Gola, i është bashkuar Lëvizjes Vetëvendosje (LVV).

Ndërprerja e Rrugës së Ekstremizmit

Ndërprerja e Rrugës së Ekstremizmit

Në debatin e transmetuar të enjten u diskutua për ekstremizmin në Evropë, kosovarët që u janë bashkuar organizatave terroriste dhe edukimin e gjeneratave të reja që të mos ...

Islami në Kosovë

Dy imamë kosovarë, një sociolog, një ekspert i sigurisë dhe një gazetar do të flasin për atë se si shihen sulmet që ndodhën në Bruksel këtë javë ...