Postet nga: ardian gjini

Komuna e Gjakovës arsyetohet për drunjtë e prerë në qendër të qytetit

Sot Komuna e Gjakovës ka filluar prerjen e drunjve në rrugën ‘Nënë Tereza’ në qendër të qytetit, për të realizuar projektin për zgjerimin e ...

Alternativa dhe Vetëvendosje dorëzojnë kallëzim penal ndaj Ardian Gjinit për prerjen e pemëve në Gjakovë

Partia Alternativa dhe Lëvizja Vetëvendosje, degët në Gjakovë, kanë dorëzuar kallëzim penal ndaj kreytarit të komunës së Gjakovës, Ardian Gjini, për prerjen ...

Gjakova sipas vlerësimit të MAPL-së

Ministria e Administrimit dhe Pushtetit Lokal ka publikuar Raporti i vlerësimit të performancës për komunat. Matja e performancës është një proces i udhëhequr nga Ministria ...

‘Shka boni’ Ardiani për Gjakovën?

“Do t`i kthejmë investimet komunale në zhvillim për komunën”, ky ishte koncepti mbi të cilin Ardian Gjini kishte bazuar fushatën e tij zgjedhore me të cilë...

Ardian Gjini i reagon ashpër IKSHPK-së

Kryetari i Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini ka reaguar ashpër ndaj Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik të Kosovës, duke pretenduar se Instituti nuk ka ...

Gjakova e çliruar nga COVID-19 por Gjini apelon për kujdes

Kryetari i komunës së Gjakovës, Ardian Gjini, ka mbajtur mbledhjen e rregullt me Shtabin e Emergjencave për COVID-19.

Ardian Gjini bën homazhe në Memorialin e Martirëve në Mejë

Kryetari i Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini, në nderim të 27 prillit – përvjetorit të të zhdukurve në Kosovë, ka bërë homazhe pranë Memorialit të Martirëve në ...

Ardian Gjini e quan diktaturë vendimin e Qeverisë