Postet nga: ardian gjini

Mbi 3.5 milionë euro për një rrugë në Gjakovë

Mandati i kryetarit të Gjakovës, Ardian Gjini, kishte nisur me fokus në infrastrukturën e rrugëve.

Haradinaj mburret me investimet në komunën e Aleancës

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se investimet në infrastrukturën e qytetit të Gjakovës po rikthejnë pozicionin e saj ekonomik.

Alternativa e Mimoza Kusarit ushtron kallëzim penal ndaj Ardian Gjinit

Partia Alternativa në Gjakovë ka ushtruar kallëzim penal ndaj kryetrarit Ardian Gjini, drejtoreshës së Shëndetësisë Adelina Shehu- Kola, drejtorit të QKMF-së Kujtim Zarari dhe udhëheqë...

Alternativa në Gjakovë akuzon Ardian Gjinin se po detyron kategoritë e liruara me ligj të paguajnë për shërbimet shëndetësore

Partia Alternativa, dega në Gjakovë, po e akuzon kryetarin e komunës, Ardian Gjinin dhe Drejtoreshën e Shëndetësisë në këtë komunë, Adelina Shehu Kola, se kanë ...

FOTO: Komuna e Ardian Gjinit pret drunjtë shumëvjeçar në qytet

Disa drunj shumëvjeçarë, kryesisht plepa, janë prerë me vendim të Komunës së Gjakovës.

Dyshime se Ardian Gjini fsheh aksionet në biznesin e ndërtimeve

Kryetari i Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini nuk ka deklaruar në Agjencinë Kundër Korrupsion që është bashkëpronar i një kompanie.

Sa është i pasur Ardian Gjini?

Në deklarimin e pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsionit (AKK), kryetari i Gjakovës,  Ardian Gjini ka deklaruar se ka një banesë në pronësi, prej 61 metra kator me vlerë ...

Mimoza Kusari e fiton gjyqin, Ardian Gjini obligohet të paguajë

Gjykata e Gjakovës e ka detyruar kryetarin e Gjakovës, Ardian Gjini që t’ia paguajë ish-kryetares së Gjakovës, Mimoza Kusari-Lila 1,500 euro për cenimin e autoritetit dhe ...