Ambasada Britanike e nderuar me sukseset e pjesëtarëve të FSK-së

Ambasada Britanike në Kosovë është shprehur e nderuar me suksesin e nënkolonelit Shpëtim Halilaj në Akademinë Ushtarake Mbretërore Sandhurst.

Në postimin në facebook, kjo ambasadë ka bërë të ditur se edhe kapiten Bajram Geci ka kryer me sukses detyrën si instruktor i ftuar atje.

“Si aleat i Kosovës  ne do të vazhdojmë të mbështesim Forcat e Armatosura të saj dhe të ndihmojmë në edukimin e oficerëve dhe nënoficerëve të rinj në institucionet më prestigjioze ushtarake”, thuhet në postimin në facebook.

Poashtu kjo ambasadë ka bërë të ditur se deri më sot Britania e Madhe, Ministria e Mbrojtjes ka trajnuar 25 pjesëtarë të Forcës së Sigurisë së Kosovës në këtë Akademi të nderuar Ushtarake

Duke theksua se ‘angazhimi ynë për edukimin e një gjenerate të re të FSK-së është i patundur’