Postet nga: Ambasada Britanike

OShP pa bord tash e 9 muaj, rreth 600 ankesa nga kompanitë

Procesi i përzgjedhjes së bordit të Organit Shqyrtues të Prokurimit tashmë është kthyer në pikën zero pas një procesi i cili dështoi në Kuvendin e Kosovës. ...

Ambasada britanike nuk do të asistojë në konkursin e ri për bordin e OShP-së

Ambasada britanike në Kosovë nuk do t’i asistojë Qeverisë së Kosovës në procesin e ri për rekrutimin e bordit të Organit Shqyrtues të Prokurimit.

Ambasada britanike: I mbështesim punimet për ndryshimet kushtetuese për Vettingun

Ambasada e Britanisë së Madhe në Kosovë e ka mirëpritur nisjen e punimeve për ndryshimet kushtetuese që kanë të bëjnë me procesin e Vettingut.

Kosova radhitet e 5-ta për luftimin e pastrimit të parave

Ambasada Britanike në Prishtinë janë shprehur të kënaqur pasi Egmont Group e ka njohur punën që Njësia e Inteligjencës Financiare ka bërë në trajtimin e ...

Për të katërtën herë, hapet konkursi për Komisioner të Agjencisë për Informim dhe Privatësi

Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes në Kuvendin e Kosovës në mbledhjen sotme, ka vendosur për hapjen e konkursit për Komisioneri të Agjencisë për ...

Ambasada britanike e shqetësuar nga emërimet në ndërmarrje publike para formimit të institucioneve të reja

Ambasada britanike ka mirëpritur shtyrjen e procesit të intervistimit për bordin e Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK), por janë shprehur të shqetësuar për proceset ...

Reagon Ambasada britanike për tubimet zgjedhore me shumë njerëz

Ambasada britanike në Kosovë ka reaguar në lidhje me tubimet e partive politike që po mbahen në prag të zgjedhjeve të 14 shkurtit.

Publikohen rezultatet e intervistimit të kandidatëve për Drejtor të Policisë

Janë publikuar rezultatet e intervistimit të kandidatëve për Drejtor të Policisë së Kosovës. Kompania e angazhuar nga Ambasada Britanike për t’i ofruar asistencë në rekrutim ...