Postet nga: Ambasada Britanike

Ambasada britanike: Dua Lipa, krenaria e Kosovës dhe Britanisë së Madhe

Ambasa britanike në Kosovë ka organizuar një takim ku ka mbledhur më të mirët në sport, kulturë, muzikë e inovacion.

Ambasada britanike e shqetësuar nga iniciativa e Veselit për tribunalin

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka nisur procedurat për formimin e një tribunali ndërkombëtar, i cili do të gjykonte krimet që shteti i Serbisë ...

Ambasada britanike kërkon mbështetje për të mbijetuarit e luftës në Kosovë

Fotografia e shfaqur në Kuvendin e Kosovës nga deputetja e PDK-së, Flora Brovina ka nxitur reagime të shumta nga institucione të ndryshme.

Rekomandohet anulimin e konkursit për Komisioner për Mbrojtjen e të Dhënave Personale

Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës i ka rekomanduar kryesisë së Kuvendit të Kosovës anulimin e konkursit ...

O'Connell: Prokurimi publik një prej sektoreve më problematik në Kosovë

Kryetari i Organit Shqyrtues të Prokurimit (OShP), Blerim Dina dhe ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Ruairi O'Connell kanë nënshkruar një memorandum mirëkuptimi që ka për ...

O'Connell: Shpresojmë që Qeveria të zbatojë rekomandimet për zgjedhjen e anëtarëve të Bordit të OShP-së

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Ruairi  O'Connell ka përshëndetur vendimin e Qeverisë së Kosovës për të përdorur memorandumin për emërime në ...

Komuna e Prishtinës u bindet britanikëve për Bordin e “Prishtina Parking”

Komuna e Prishtinës, që udhëhiqet nga Shpend Ahmetit ka vendosur ta respektojë rekomandimin e BDO-së, kompania e angazhuar nga Ambasada britanike për t’i ofruar asistencë në ...

Misioni i pamundur i njeriut me superpërvojë për të gjetur punë në Kosovë

Enis Berisha është njëri prej kandidatëve që ka aplikuar në 7 pozita të larta nëpër institucione e borde të ndërmarrjeve publike të cilat janë monitoruar nga ...