Postet nga: alban selimi

Gjykata vendos ndaj të akuzuarit që i vuri zjarrin garazhit të gazetarit Alban Selimi

Arsim Limani është shpallur fajtor dhe është dënuar me 4 vite burgim për shkaktim të rrezikut të përgjithshëm për djegien e shtëpisë së gazetarit Alban ...

Prokuroria kërkon dënimin e të akuzuarit për vrasje të rëndë në tentativë ndaj gazetarit Selimi

Arsim Limani, i akuzuar për ‘vrasje të rëndë në tentativë’ ndaj gazetarit Alban Selimi në mars të vitit 2023, është ulur edhe të hënën (12.02.2024) në bankën ...

Mbrohet në heshtje i akuzuari për vrasjen në tentativë të gazetarit Alban Selimi

Arsim Limani është ulur sot në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prishtinës për t`u përballur me akuzat për vrasje të rë...

Vrasja e rëndë në tentativë ndaj gazetarit, në gjykim flitet për zhdukjen e incizimeve

I akuzuari për vrasje të rëndë në tentativë, Arsim Limani është ulur sërish sot në bankën e të akuzuarit lidhur me rastin e djegies së shtë...

Zjarri në garazhin e gazetarit Alban Selimi, rrëfimi i babait të tij se si kishte vrapuar për të larguar nusen dhe fëmijët e të birit

Në rastin e vënies së zjarrit në garazhin e shtëpisë së gazetarit Alban Selimi, i akuzuari Arsim Limani është ballafaquar me dëshminë e babait të gazetarit, Rexhep ...

Dëshmia e gazetarit Alban Selimi në gjykatë lidhur me djegien e shtëpisë së tij

Arsim Limani i akuzuar se kishte tentuar ta privojë nga jeta gazetarin Alban Selimi përmes djegjes së shtëpisë, u ballafaqua me dëshmitë e gazetarit dhe bashkëshortes ...

I akuzuari për djegien e garazhit të gazetarit Alban Selimi kërkon falje për veprimin e tij

Arsim Limani u ul sot në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prishtinës për t`u përballur me akuzat që e rëndojnë pë...

Djegia e garazhës së gazetarit, 30 ditë paraburgim për të dyshuarin

Gjykata Themelore në Prishtinë ia ka caktuar masën e paraburgimit të dyshuarit me iniciale A.L., për djegien e garazhës së gazetarit të RTK-së, Alban Selimit.