Postet nga: Aktivitetet

Publikohet orari i aktiviteteve kulturore për shënimin e 12 vjetorit të Pavarësisë

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka publikuar orarin e aktiviteteve që do të  mbahen me rastin e shënimit të 12 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Republikë...

Aleanca Franceze organizon aktivitetin ‘Nata e leximit’,

Aleanca Franceze e Prishtinës për ndër të ‘Natës së leximit” do të organizojë disa aktivitete për leximin. Përmes këtyre aktiviteteve kjo aleancë synon ...

Të shtunën nis edicioni i 29-të i ‘Flakës së Janarit’ në Gjilan

Të shtunën, më 11 janar 2020, nis në Gjilan edicioni i 29-të i manifestimit shumëkulturorë mbarëkombëtar “Flaka e Janarit 2020”, me nderimet për dëshmorët e qytetit ...

Gjilan, nis edicioni i 28-të i Manifestimit ‘Flaka e Janarit’

Me organizimin e 'Akademisë së Flakës' e cila mbahet në ora 16:00 në Teatrin e Qytetit dhe 'Panelit të Flakës' në ora 17:00, që hapet në Galerinë e qytetit do ...

E teproni me kohë të lirë, kjo ju shkakton stres

Në morinë e obligimeve familjare dhe tensionit në punë shumë njerëz ndjejnë që nuk kanë mjaft kohë për veten.

Vitia heq bërllokun dhe mbjell lule

Në Komunën e Vitisë gjatë muajit prill janë hequr pesë deponi mbeturinash.

17 vjetët e Lirisë së Prishtinës

11 qershori shënon ditën kur forcat serbe nisën tërheqjen nga Prishtina, ndërsa në kryeqytet hynë njësite të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

“Lojëra Pa Kufi” në Ditën e Fëmijëve

“Lojëra Pa Kufi” në Ditën e Fëmijëve

Në këto lojëra të organizuara nga Ministria e Arsimit morën pjesë nxënësit e institucioneve parashkollore.