Postet nga: AKI

Tahiri: Shpend Maxhuni dhe të tjerët në AKI do t’i nënshtrohen verifikimit

Ministri në detyrë i Drejtësisë, Abelard Tahiri në Debat Pernime ka deklaruar se shefi i Agjencisë së Inteligjencës së Kosovës Shpend Maxhuni dhe zyrtarët e tjerë ...

AKI-së 'nuk i është kërkuar' ta verifikojë këshilltarin e Thaçit, Branislav Nikoliq

Ndonëse raportimi i Shefit të AKI-së, Shpend Maxhunit në Komisionin për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë, ishte i mbyllur, për media u ...

Shefi i AKI-së raporton para deputetëve

 

Pozita e shefit të AKI-së i rritë pasurinë Shpend Maxhunit

Ish drejtori i Policisë së Kosovës, Shpend Maxhuni  me 20 prill të vitit të kaluar u emëruar shef i Agjencisë Kosovare të Inteligjencës.

Planet e Agjencisë së Inteligjencës, kërkohen agjentë që njohin kibernetikën

Agjencia e Kosovës për Inteligjencë (AKI) ka shpallur konkurs për disa vende pune.

AKI sheh ‘tendenca për destabilizim të situatës në Kosovë’ nga ana e Serbisë

Dy orë ka zgjatur raportimi i drejtorit të Agjencionit Kosovar për Inteligjencë (AKI), Shpend Maxhuni, para Komisionit për Mbikëqyrjen e AKI-së.

Deputeti i PSD-së merr kryesimin e Komisionit Parlamentar për AKI

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga PSD, Faton Topalli, ka pranuar sot detyrën si kryetar i Komisionit të AKI-së.

Eksperti amerikan: Tri prova pse "gylenistët" e deportuar nuk ishin të rrezikshëm

Arsyetimi i Agjencisë Kosovare për Inteligjencë, AKI, në lidhje me dëbimin e gjashtë shtetasve turq ishte se ata paraqesin ‘rrezik për sigurinë kombëtare’, andaj edhe duhet ...