Postet nga: 2021

Si do të duket iPhone i ri 13?

Një numër në rritje i pamjeve dhe fjalëve në lidhje me modelin më të ri të iPhone, të cilin Apple do ta prezantojë në muajin shtator të kë...

Ministri i Financave prezanton projektligjin e buxhetit të rishikuar për vitin 2021

Ministri i Financave të Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, gjatë seancës së Kuvendit, paraqiti Projektligjin e buxhetit të rishikuar për vitin 2021.

Ministria e Arsimit do t’i publikojë emrat e 15 administruesve që shkelën rregullat në Testin e Maturës

Zëvendësministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Edona Maloku Bërdyna, në një konferencë për media tha se kjo ministri do t’i bëjë publike ...

Më 28 qershor fillon ‘Java e Krenarisë 2021’

Që nga data 28 qershor deri më 1 korrik do të zhvillohet ‘Java e Krenarisë 2021’ në Kosovë.

Provimi i Maturës Shtetërore mbahet të shtunën më 26 qershor

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI) ka njoftuar se të shtunën (më 26 qershor) do të mbahet Provimi i Maturës Shtetërore.

Rreth 26 mijë nxënës do t'i nënshtrohen Testit të Arritshmërisë

Rreth 26 mijë nxënës të klasave të nënta, këtë të premte do t’i nënshtrohen Testit të Arritshmërisë.

Kush janë personat e parë që do e marrin vaksinën anti-COVID-19 në Kosovë?

Më 13 mars 2021 bëhen një vit që kur Kosova është duke u ballafaquar me pandeminë globale COVID-19, ndonëse në fillim kishte informacione të pakta për virusin ‘misterioz’, shkurti ...

Projektet më të mëdha të Prishtinës për vitin 2021

Buxheti i komunës së Prishtinës për vitin 2021 pritet të jetë 85 milionë euro.