array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(42) "https://kallxo.com/ligji/gjykata-speciale/"
 }
}

Gjyqi ndaj Thaçit, Veselit, Selimit e Krasniqit, dëshmitari pretendon se pa persona në gjendje të rëndë pasi ishin ndaluar nga UÇK

Dëshmitari i gjashtë i Prokurorisë Speciale ka nisur dëshminë në gjykimin ndaj krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Jakup Krasniqi dhe ...

Gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së: Dëshmitari i Prokurorisë rrëfen për vrasjen e një personi

Dëshmitari i pestë, i identifikuar me numër 3165 ka rrëfyer për një pretendim të tij për kidnapimin dhe vrasjen e një personi.

Vazhdon gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, pritet të deklarohet dëshmitari i pestë

Në Dhomat e Specializuara në Hagë sot vazhdon gjykimi ndaj krerëve të ish-Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Jakup Krasniqi dhe Rexhep Selimi.

Prokuroria Speciale në Hagë kërkon pranimin e provës me shkrim për dëshmitarin në procesin ndaj Pjetër Shalës

Prokuroria Speciale në Hagë (ZPS) po kërkon pranimin e provës me shkrim të dëshmitarit TW4-02 në vend të dëgjimit të dëshmisë gojore në procesin ...

Dëshmitari i pestë tregon se pasi ushtarët e UÇK-së ia morën të afërmit shkoi pas tyre për të kuptuar çfarë ka ndodhur

Në gjykimin e Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit, në Gjykatën Speciale, dëshmitari i pestë i Prokurorisë ka përfunduar dëshminë për ...

Ushtari UÇK-së dëshmitar i mbrojtur i Prokurorisë në gjykimin ndaj ish-krerëve të UÇK-së

Dëshmitari i pestë, i identifikuar me numër 3165 të enjten ka vijuar të japë dëshmi në procesin kundër ish-krerëve të UÇK-së.