array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(24) "https://kallxo.com/lajm/"
 }
}

Partia Socialiste fiton të gjitha bashkitë e Shqipërisë

Partia Socialiste në Shqipëri fitoi 61 bashkitë e këtij vendi në zgjedhjet lokale të 30 qershorit, të cilat u mbajtën pa opozitën.

Sot fillon patrullimi i përbashkët policor mes Kosovës dhe Shqipërisë

Policia e Republikës së Kosovës ka bërë të ditur se turni i parë i zyrtarëve policor të Policisë së Kosovës, gjegjësisht të Njësive ...

Shqipëria mbajti zgjedhje të qeta, pa opozitën

Në Shqipëri ka përfunduar i qetë procesi i votimit në zgjedhjet lokale. Në 61 bashki qytetarët kanë votuar për kryetarët e bashkive të tyre, megjithëse ...

Sa banorë dhe sa votues ka Shqipëria?

Në listat e votuesve për zgjedhjet e sotme gjenden 3.5 milionë banorë nga një popullsi me shtetësi shqiptare prej 4.5 milionë vetësh. Nga këto, vetëm 2.8 milionë vlerë...

Shqipëri: Kush cenon zgjedhjet, 1-5 vjet burg!

Protestat apo tubimet në datën 29 dhe 30 qershor janë kundërligjshme dhe të dënueshme nga ligji penal. Kështu u shpreh drejtori i Rendit Publik, Albert Dervishaj në një ...

Palmer: ShBA-ja e njeh 30 qershorin si ditën e zgjedhjeve në Shqipëri

Në mesin e tensioneve politike në Shqipëri, për datën e mbajtjes së zgjedhjeve, Shtetet e Bashkuara e kanë bërë të qartë se e njohin 30 qershorin si ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!