array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(39) "https://kallxo.com/kulture/arte-pamore/"
 }
}

‘Autostrada Hangar’ bëhet me program e hapësira të reja multifunksionale

Prizreni, tashmë ka një institucion me program vjetor, ku të rinjtë do të kenë mundësi të marrin apo zgjerojnë aftësitë e tyre në artin bashkëkohorë dhe industrinë ...

Një ekspozitë multietnike hapet në Bibliotekën Kombëtare

Një ekspozitë kolektive multietnike është hapur sot në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës, “Pjetër Bogdani”, në Prishtinë.

Ministri Çeku: Mbi 1 milion euro për blerjen e veprave të artit

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku, ka thënë se mbi 1 milion euro do të shpenzohen gjatë 3 viteve në vazhdim për të blerë vepra të artit ...

Deputetja ia dhuron veprën e saj Galerisë Kombëtare

Artistja Eliza Hoxha, deputete e Kuvendit të Kosovës ia ka dhuruar një vepër të saj Galerisë Kombëtare të Kosovës (GKK).

Lufta në Ukrainë, rusët anulojnë pjesëmarrjen në Bienalen e Venedikut

Përfaqësuesit rus në edicionin e sivjetëm të Bienales Ndërkombëtare të Artit Venedik kanë anuluar pjesëmarrjen, duke e lënë Rusinë pa përfaqësim ...

‘Manifesta 14’ prezantoi rezultatet e anketës me qytetarë pak muaj para fillimit të saj në Prishtinë

Ekipi i “Manifestës 14”, e cila këtë vit mbahet në Prishtinë, ka prezantuar të martën në mbrëmje (15.02.2022) rezultatet e anketës publike dhe konsultimeve të realizuar me ...