array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(41) "https://kallxo.com/komuna/analize-komuna/"
 }
}

“Pastërtia” në Ferizaj, nuk arrin të mbledh mbeturinat, shkak edhe makineria e vjetërsuar

Rreth 100 punëtorë, sa janë të punësuar në kompaninë Rajonale të Mbeturinave “Pastërtia” në Ferizaj, janë duke pasur telashe me pajisjet e punës.

Tre muaj të punës së Kuvendit, i dominuar nga mazhoranca por pak ligje të miratuara

Që nga konstituimi i Kuvendit, tash e tre muaj, vlerësohet se ai ka filluar punën me ritme të ngadalta dhe për pasojë ende nuk ka arritur të ...

Praktika e Gjykatave të Kosovës në zgjidhjen e rasteve të shpifjes dhe fyerjes

Rregullimi ligjor i shpifjes dhe fyerjes

Bujqësia organike mund të jetë ushqim i mjaftueshëm për të gjithë Evropën deri në vitin 2050

E gjithë popullsia e Evropës mund të ushqehet pa ndonjë import ushqimesh deri në vitin 2050, thotë një studim i kryer nga Qendra Kombëtare Franceze për Kërkime ...

Mësimdhënësit e fshatrave të Kamenicës mes dy zjarreve, ta dëgjojnë Komunën apo Ministrinë

Vendimi i ministres së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, për organizimin e mësimit alternativ të përshpejtuar për 441 nxënës të komunë...

Tallja e Ministrisë së Kulturës me pavarësinë financiare të institucioneve kulturore

Në fund të viti që shkoi, ish ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, tash deputetja Vlora Dumoshi pati deklaruar se institucionet kulturore janë pajisur me kode buxhetore.