array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Agron Halitaj

Agron Halitaj

Agron Halitaj ka një karrierë mbi 20 vjeçare në gazetari. Ekipit të KALLXO.com i është bashkuar me 1 shkurt 2024. Përgjatë kohë ka punuar si gazetar i politikës, ndërsa në dekadën e fundit ka qenë në pozita të larta redaksionale në disa media në Kosovë. Është opinionist dhe laureat çmimesh në gazetari. Rolin e gazetarëve në shoqëri e përkufizon me thënien e Frans Timmermans: Nëse gazetarët heshtin, liria jonë është e humbur.