array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(38) "https://kallxo.com/arsim/arsim-fillor/"
 }
}

Pupovci flet për vlerësimin e teksteve shkollore për klasën e katërt dhe të nëntë

Zëvendësministri i Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Dukagjin Pupovci, në konferencë për media ka bërë të ditur se ka përfunduar procesi i vlerësimit ...

Nagavci: 20 raste të raportuar për dhunë në shkolla në vitin 2021/2022

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci ka deklaruar në Komisionin për të Drejtat të Njeriut se gjatë vitit shkollor 2021/2022 janë raportuar 20 raste të dhunë...

7 mijë nxënës do t’i nënshtrohen testit PISA

Shtatë mijë nxënës do të marrin pjesë në testin PISA që do të mbahet më 25 prill që do të zgjasë deri më 20 maj. Kështu ka bërë ...

Prej pesë muajsh nxënësja nuk vijon mësimin, institucionet “në gjumë”

Që nga 20 tetori i vitit 2021 A. P. nxënëse e klasës së tetë nga komuniteti ashkali nuk ka vazhduar shkollimin e saj fillor pas suspendimit nga shkolla “Naim ...

Rreth 7 mijë nxënës do të marrin pjesë në Testin PISA këtë vit

Edhe këtë vit Kosova do të marrë pjesë në Programin për Vlerësimin Ndërkombëtar të Nxënësve (​PISA).

Nxënësit e shkollës 'Gjon Serreçi' kalojnë të gjithë në një objekt

Nxënësit e shkollës fillore “Gjon Serreçi” në Ferizaj nga sot e tutje do të vazhdojnë mësimin në të njëjtin objekt dhe jo në hapë...