array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(38) "https://kallxo.com/arsim/arsim-fillor/"
 }
}

Nxënësit mësojnë në klasë pa derë e me xham të thyer

Nxënësit e klasës së pestë në shkollën fillore të mesme të ulët “Hilmi Rakovica” në Prishtinë janë duke mësuar në klasë me derë të ...

Komunës së Ferizajt përmbaruesit ia marrin paratë, objekti i ri i shkollës në Komogllavë mbetet pa inventar

Përballë objektit të shkollës fillore “Besim Rexhepi”, në Komogllavë të Ferizajt para pesë viteve filloi të ndërtohej një objekt i ri për të njëjtën ...

Ministria e Arsimit bën thirrje për respektim të masave për COVID-19 në shkolla

Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASh), u ka bërë thirrje të gjithë akterëve të përfshirë në sistemin arsimor që të vazhdojnë të respektojnë masat kundër ...

Premtimet për menaxhimin e pandemisë në shkolla karshi realitetit

Gjysmëvjetori i parë i vitit shkollor 2020/21 përfundoi me shumë sfida për mësimdhënësit, nxënësit dhe prindërit.

Viti i pandemisë në shkolla, mësimi online i paarritshëm për të gjithë

Mbyllja e shkollave për shkak të pandemisë me COVID-19 shpërfaqi sfidat e mëdha të organizimit të mësimit online në Kosovë. Sfidat më të theksuara ishin në ...

Kandidatët për deputetë përplasën për arsimin

Kandidati për deputet nga radhët e PDK-së, Sejdi Hoxha, në emisionin “Debat” të RTK-së, ka thënë se qeveritë e kaluara nuk i kanë kushtuar rëndësi ...