Arkiva Kryesore

Daka Fiton Edhe Një Post

Kuvendi i Kosovës me 58 vota pro e 13 kundër, miratoi emërimin e anëtarëve të Organit Përzgjedhës të Pavarur për zgjedhjen e kryesuesit dhe ...

Buxheti 2014 i Zhvillimit dhe i Mbijetesës (TV)

Ish-ministri i Financave, Haki Shatri, projektbuxhetin e vitit 2014 e ka quajtur “mbijetesë për institucionet qeveritare” dhe jo-zhvillimor.

Më Shumë Siguri Për Rivotimin në Veri

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) dhe misioni i OSBE-së thanë se janë ndërmarrë të gjitha përgatitjet e nevojshme për zhvillimin e rivotimit, por u bënë thirrje ...

KARAOKE Night

KARAOKE Night

 

DO IT at Stacion – Center for Contemporary Art Prishtina

DO IT at Stacion - Center for Contemporary Art Prishtina

 

GIS-i Merr Pa Balotazh Komunat e Veriut

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve të enjten vonë publikoi rezultatet e zgjedhjeve të 3 nëntorit, derisa në Mitrovicën Veriore në tri qendra votimi do të rivotohet më 17 nëntor.

Thaçi: Serbia Përgjegjëse Nëse Përsëriten Incidentet

“Ne e dimë çfarë ka ndodhur, kush e shkaktoi dhe pse e bëri këtë”, ka thënë kryeministri Hashim Thaçi për gazetën londineze ...

Buxheti i vitit 2014

Buxheti i vitit 2014

Deputetët Lodhen në Orët e Pasdites

(E plotësuar)

Gështenjat si Shpresë Për Zhvillimin e Junikut (TV)

“Ne i vjelim, i rujmë në boqa, mujmë deri në pranverë me i rujtë gshtojat e freskëta, ato i rujmë në fushë të shtrime dhe të mlume me ...

Targa Civile Për Veturën Zyrtare Të Kuçit

Lëvizjet e zëvendëskryeministrit dhe ministrit të Drejtësisë, Hajredin Kuçit, me veturën zyrtare të tipit Audi, janë bërë më të padukshme prej qershorit të ...