Arkiva Kryesore

Njëvjetori i Pavarësisë

Njëvjetori i Pavarësisë

Për njëvjetorin e pavarësisë së shtetit, Jeta në Kosovë raporton nga Veriu i Mitrovicës.

Dita e pavarësisë

Dita e pavarësisë

Në Rubrikën "Kultura në Kosovë" gjithashtu mund të ndiqni pritjen dhe festimin e 17 shkurtit në Kosovë.

Njëvjetori i Pavarësisë

Njëvjetori i Pavarësisë

"Dhandrri i Kosovës" shfaq premierën kosovare të filmit dokumentar për pavarësi të Kosovës, të punuar për televizionin amerikan Current TV.

Jeta në Shtime

Jeta në Shtime

Një vit pas

Një vit pas

"Jeta në Kosovë": Kosova një vit pas

Një vit pas

Një vit pas

Muhamet Hajrullahu, reportazh

Një vit pas

Një vit pas

Agjensioni Anti Korrupcion, reportazh

Arti në Kosovë

Arti në Kosovë

Në rubrikën e kulturës Arif Muharremi do të na tregojë se çfarë arti e përfaqësoi Kosovën prej se jemi shtet

Zbulimet e dhandrrit ep.1

Zbulimet e dhandrrit ep.1

Në rubrikën "Dhandrri i Kosovës" do të keni mundësinë ta ndiqni episodin e parë të zbulimeve të dhandrrit në Amerikën e re, si dhe segmente nga ...

Jeta në Klinë

Jeta në Klinë

Narkotikët

Narkotikët

"Jeta në Kosovë" diskuton për narkotikët 05 shkurt 2009   Këtë të enjte në emisionin "Jeta në Kosovë" do të diskutohet se si depë...

Narkotikët

Narkotikët

Reportazh