Rezultatet e kerkimit për: elmaze nura

Të mbyllur në ditën e tyre, sot shënohet Dita Botërore e Teatrit

Sot është Dita Botërore e Teatrit. Si kurrë më parë kjo ditë teatrot në mbarë botën i gjen ...

Me pasurimin e repertorit, teatrot synojnë rikthimin e publikut

Teatrot e Kosovës kanë nisur sezonin e vjeshtës, duke u premtuar adhuruesve vepra teatrale nga regjisorë kosovarë dhe ...

Të dielën 'Mirandolina' në Teatrin ‘Istref Begolli’

Teatri “Istref Begolli” i qytetit të Pejës shfaq këtë të diele, më 16 qershor 2019, premierën e shfaqjes “Mirandolina” ...

Komedia ‘Kopraci’ jepet sot në Teatrin ‘Adriana’ në Ferizaj

Teatri i qytetit të Ferizajt, “Adriana Abdullahu" shfaq sot në mbrëmje, duke filluar nga ora 20:00, reprizën e shfaqjes ‘...

‘Koprraci’, të mërkurën jepet premierë në Teatrin ‘Adriana’

Teatri “Adriana Abdullahu” i Qytetit të Ferizajt shfaq të mërkurën, më 24 prill 2019, premierën e komedisë “Koprraci” të ...

‘Koprraci’ muajin ardhshëm premierë në  Teatrin ‘Adriana’ në Ferizaj

Teatri i Qytetit të  Ferizajt, "Adriana Abdullahu" ka nisur punët për inskenimin e shfaqjes “Koprraci” të komediografit francez, ...

Rikthehen akuzat për plagjiaturë ndaj Agon Myftarit, udhëheqës artistik i Teatrit Kombëtar

Akuzat në adresë të udhëheqësit artistik të Teatrit Kombëtar të Kosovës, Agon Myftari, për plagjiaturë, ...

Teatri kosovarë nën kthetrat e klaneve, nepotizmit e politikës

Skena teatrore në vend po përballet me një krizë të thellë të zhvillimit të saj, e cila ka pë...

Nesër mbahet konferenca shkencore ‘Teatri, mes artit dhe politikës’

Nën kujdesin e regjisores Elmaze Nura, profesoreshë e regjisë së teatrit në Fakultetin e Arteve- UP, nesër, duke ...