Postet nga: Merita Stublla-Emini

Praktika e Gjykatave të Kosovës në zgjidhjen e rasteve të shpifjes dhe fyerjes

Rregullimi ligjor i shpifjes dhe fyerjes

Reagimet e përfaqësuesve të 'YIHR'-së pas fitores ligjore ndaj Televizionit 'Klan Kosova'

Beteja ligjore një dekadëshe në mes të Televizionit “Klan Kosova” dhe organizatës “YIHR” ka marrë epilogun përfundimtar nga gjykatat e rregullta gjatë kësaj jave.

Dëshmitari: Pranuam informatë nga KALLXO.com se Haradinaj nuk e ka deklaruar një biznes

Në gjykimin ndaj ministres së Punëve të Jashtme dhe Diasporës Meliza Haradinaj- Stublla, e cila akuzohet për raportim të rremë të pasurisë, është dëgjuar në cilë...

Gratë dhe thirrjet e humbura për mbrojtje nga dhuna në familje

Rri N’ shpi!  -  Këshilla më e shpeshtë të cilën po e dëgjojmë ditëve të fundit.

Detyrat që e presin Ministren/in e Drejtësisë për përmirësimin e sundimit të rendit dhe të ligjit

Në qeverinë e re, mandati i Ministrit të ri të Drejtësisë do jetë krucial në përcaktimin e drejtimit mbi të cilin do të ndërtohen themelet e një ...

Morina Kërkon mbi 140 Mijë Euro Dëmshpërblim nga “ProCredit Bank”

Albana Morina kërkon mbi 140 mijë euro dëmshpërblim nga “ProCredit Bank”, e cila ia kishte ndërprerë kontratën e punës sipas saj në mënyrë të ...

Ish-Punëtorja Jep Deklaratën në Gjyqin ndaj "ProCredit Bank"-ës

Albana Morina, ish-punonjëse e “ProCredit Bank”-ës ka dalë para Gjykatës Themelore në Prishtinë për ta dhënë deklaratën e saj lidhur me largimin nga ...