Postet nga: Zjarrfikësit

Zjarrfikësit e Sarajevës Kujtojnë Qytetin në Flakë

Në gusht bëhen 24 vjet që nga një prej muajve më të tmerrshëm për zjarrfikësit e Sarajevës, kur Vijecnica (bashkia e qytetit), si dhe një galeri ...

Digjet një Trafo te Mensa e Studentëve

Një trafo e rrymës është djegur në hapësirën e Qendrës Studentore. Zjarrin e kanë lokalizuar ekipet e Zjarrfikësve të Kosovës.

10 Zjarrfikës më Shumë për Brigadën e Podujevës

Brigada e zjarrfikësve të kësaj komune është pasuruar me 10 punëtorë sezonalë apo praktikantë zjarrfikës që do të punojnë gjatë stinës me temperatura të larta.

Kondicionerët e Komunës Rregullohen nga Zjarrfikësit

Kondicionerët e Komunës Rregullohen nga Zjarrfikësit

Qytetarët e Ferizajt kanë patur fat që në orët e mëngjesit nuk kanë pasur ndonjë rast zjarri, pasi zjarrfikësit ishin të zënë me një punë ...

Suhareka Pret në Ankth Zjarret e Verës

Suhareka Pret në Ankth Zjarret e Verës

Njësia për Shpëtim dhe Zjarrfikës në komunën e Suharekës po kërkon trefishin e stafit që ka aktualisht për t’u bërë ...

Tym në një Ndërtesë Banimi

Objekti ndodhet në Lagjen “Tahir Demaj” të Pejës, prapa stacionit të autobusëve dhe afër Hambarit të Haxhi Zekës.

Pronari i Restoranit të Djegur në Gjakovë Kërkon Kompensim

Pronari i Restoranit të Djegur në Gjakovë Kërkon Kompensim

Restorani që ishte kapluar nga zjarri i madh mbrëmë në Gjakovë sot i përngjante një gërmadhe.

Rrëfimi në Lot i Zjarrfikësit të Lënduar në Gjakovë

Rrëfimi në Lot i Zjarrfikësit të Lënduar në Gjakovë

Me sytë e mbushur lot zjarrfikësi Xhavit Gashi, i lënduar gjatë intervenimit në shuarjen e zjarrit të mbrëmshëm në Gjakovë rrëfen për incidentin dhe ...