Postet nga: Zhvillimi ekonomik

VV: Po na Mashtrojnë me Numra

Grupi parlamentar i Lëvizjes Vetëvendosje konsideron se buxheti shtetëror i vitit 2017 nuk përbën zhvillim ekonomik përkundër rritjes në numër.

Bajrami: Është Përmirësuar Ambienti për Biznes

Ministrja Hykmete Bajrami tha se është përmirësuar në masë të konsiderueshme ambienti i të bërit biznes në Kosovë prej kohës kur ajo e drejton Ministrinë e ...

Identifikohen Potencialet Ekonomike të Rajonit Qendër

Identifikimi i skemës së prodhimeve vendore, ridizajnimi i granteve qeveritare e komunale dhe përmirësimi i kushteve për investime ishin çështjet që u diskutuan gjatë konferencës ...

Kërkohet Diversifikim i Burimeve Energjetike

Investimet në kapacitetet e reja duhet të shikohen si masa të domosdoshme për sigurinë energjetike të vendit dhe zvogëlimin e dyoksidit të karbonit, ka thënë Berat Rukiqi, ...

Diaspora, e Rëndësisë së Veçantë për Investime

Diaspora ka qenë dhe do të vazhdojë të mbetet e një rëndësie të veçantë për zhvillimin ekonomik të Kosovës.

Jahjaga Do Krijim të Kushteve për Afarizëm

Zotimet për zhvillimin ekonomik nëpër komunat e Kosovës Jahjaga e Mustafa i bënë në një konferencë që sot u mor me këtë temë..

Kusari-Lila: Harrojini Korporatat!

Kryetarja e Komunës së Gjakovës Mimoza Kusari Lila ua ka bërë të qartë qytetarëve të Gjakovës se idetë për korporata të mëdha në ...

Prezantohet Strategjia Kombëtare për Zhvillim