Postet nga: mzhe

Agim Kukaj: Kosova e papërgatitur për sigurinë kibernetike

Agim Kukaj nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik ka bërë të ditur në emisionin “Jeta në Kosovë” se Kosova nuk është e përgatitur mjaftueshëm në sigurinë kibernetike.

Zvarritja e projektit të efiçiencës nga MZHE-ja

Zyra Kombëtare e Auditorit ka gjetur që kontrata për implementimin e masave të efiçiencës së energjisë në objektet arsimore, në vlerë e 309,342 euro, e nënshkruar ...

Ministria e Zhvillimit Ekonomik pagoi 18 ish-pjesëtarë të strukturave paralele pa dalë në punë

18 pjesëtarë të ish- "Mbrojtjes Civile"  kanë marrë paga nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik megjithëse nuk ka dëshmi që ata janë paraqitur në vendin e punës.

Ambasadat, Zyra e BE-së, USAID dhe Sekretariati i Energjisë kundër tarifave nxitëse

Një hulumtim i gjatë i emisionit ‘Jeta në Kosovë’ zbardh skemën mbi të cilën kompani në pronësi të Blerim Devollit të regjistruara në shtetin e Maltës ...

Antikorrupsioni deklarohet për këshilltarin e Llukës që është bërë menaxher i projektit “Kosova e Re”

Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK) e ka mbyllur rastin e Shkumbin Asllanit, ish-këshilltarit politik të ministrit Valdrin Lluka, i cili është bërë menaxher i Projektit në Njësinë ...

MZhE e konsideron 'shumë të lartë' tarifën e vendosur nga ZRrE

Zyra e Rregullatorit të Energjisë ka marrë vendim që të rrisë sasinë e energjisë solare e cilat do të përfitojë tarifa nxitëse.

Letra nga Ministria për uljen e pagave shkakton 'tërmet' në ndërmarrjet publike

Njësia për monitorimin e ndërmarrjeve publike e cila është në kuadër të Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik ka dërguar një letër në adresë të ndë...

Nënshkruhet marrëveshja për shërbime këshilluese të ristrukturimit të Telekomit të Kosovës

Me iniciativën e Ministrit të Zhvillimit Ekonomik Valdrin Lluka, sot është nënshkruar marrëveshja në mes Bankës Evropiane për Ristrukturikm dhe Zhvillim (BERZH) dhe Telekomit të ...